עוגת תפוחים וכוסמת ירוקה מונבטת

עוגת תפוחים 3
עבור תבנית בגודל 17/22

מרכיבים:

  • 2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
  • 1 כוס מיץ תפוחים (עדיף לא גראנד) סחוט.
  • חצי כוס סילאן טבעי.
  • 2 כפות טחינה מלאה.
  • 2 תפוחי גראנד חתוכים לקוביות.
  • 1 כף קינמון.

ההכנה:

לטחון את כל המרכיבים בבלנדר פרט לתפוחים החתוכים ולהעביר לקערה.

להוסיף את התפוחים ולערבב. להעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה.

לפזר מעט קינמון מעל העוגה ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה יבשה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן