מרכיבים:
- 2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
- 1 כוס מיץ תפוחים (עדיף לא גראנד) סחוט.
- חצי כוס סילאן טבעי.
- 2 כפות טחינה מלאה.
- 2 תפוחי גראנד חתוכים לקוביות.
- 1 כף קינמון.
ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים בבלנדר פרט לתפוחים החתוכים ולהעביר לקערה.
להוסיף את התפוחים ולערבב. להעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה.
לפזר מעט קינמון מעל העוגה ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה יבשה.