מרכיבים:
- חצי כרובית בינונית או כרובית מחצי שקית קפואה.
- 2 תפוח אדמה.
- חופן כוסברה קצוצה.
- 1 בצל קצוץ.
- 2 שיני שום כתושות.
- 1 כפית מלח (לא חייב).
- 1 כפית פלפל שחור (לא חייב).
- 1 כפית כורכום.
ההכנה:
מבשלים את תפוח האדמה במים רותחים עד שהוא מתרכך. מסננים, מעבירים לקערה ומועכים לפירה. את הכרובית מפוררים לחתיכות קטנות (אפשר במג'ימיקס) ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. בעזרת הידיים מכינים לביבות קטנות. אופים בתנור על 200 מעלות 20 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.
תגובה אחת
Great delivery. Sound arguments. Keep up the good spirit. Prisca Niles McArthur