תחליף לביצה

ציה 4
מתאים לפשטידות/עוגות או כל תבשיל אחר

מרכיבים:

  • 1 כף זרעי צ'יה.
  • 3 כפות מים. 

ההכנה:

אפשרות א': טוחנים את הצ'יה במטחנת קפה, מעבירים לקערית קטנה, מוזגים לתוכה 3 כפות של מים חמים ומערבבים היטב עד  שהעיסה נעשית צמיגית.

אפשרות ב': טוחנים את הצ'יה במטחנת קפה, מוסיפים למטחנה 3 כפות של מים חמים וטוחנים שוב.  

אפשר להוסיף לפשטידות/עוגות או כל מאכל אחר…

בהצלחה!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן