את בהריון?

הריון
מה כדאי לאכול בתקופת ההריון?

3 נשים בהריון ישבו במסעדה ואכלו סלט🥗
שאלו כל אחת מהן מה היא עושה?
הראשונה ענתה – אוכלת סלט.
השניה ענתה – אוכלת בריא.
השלישית ענתה – מגדלת את הדור הבא.
מי מהן צודקת?

את ההודעה הבאה קיבלתי מאחת הנשים שהשתתפה באחת הסדנאות:
"אני בהריון ב"ה, וסובלת מאוד מבחילות והקאות. יש משהו בתזונה הטבעית שיכול לסייע?
ממש רע לי"

תקופת ההריון היא תקופה קריטית לבריאות של ילדך. זהו זמן בו נבנו כל המערכות העדינות של העובר, ולשם כך הוא זקוק לחומרי גלם משובחים: חלבון, חומצה פולית, ברזל, סידן, אומגה 3, אבץ, ויטמינים ומינרלים. אם לא יתקבלו חומרים אלו מהתזונה שלך, הגוף בחכמתו ידלה אותם מאוצרותייך הקיימים ויגרום לדלדולם בגופך.

באופן כללי כדאי לזכור:
א. לאכול הרבה פירות וירקות טריים ובשלים. רוב הויטמינים והמינרלים מצויים שם בשפע.
ב. באם את אוכלת חלבון מן החי הקפידי על מזון איכותי – טרי ואם אפשר אורגני.
ג. מקור מצוין לחלבון הוא אגוזים וקטניות. את האגוזים רצוי להשרות במים לפני אכילתם כדי להקל על עיכולם ולשחרר מהן חומצות לא רצויות. את הקטניות רצוי להשרות ולהנביט.
ד. דגנים או זרעים מומלצים: קינואה, כוסמת אורגנית, אורז מלא, שיבולת שועל.
ה. הקפידי על צריכת מזונות המכילים חומצה פולית, סידן, ברזל, אבץ ואומגה 3.
הכי חשוב – לשמוח שאת מגדלת ברחמך עולם חדש❤️.

בשעה טובה🍼

שאלה : האם סדנת הניקוי מתאימה גם לנשים בהריון?
תשובה: בהחלט, מומלץ ביותר. בסדנה לומדים את עקרונות הבריאות הטבעית ונשים בהריון/מיניקות מקבלות הנחיות ספציפיות.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן