טורטייה מכוסמת, קינואה וגמבה

טורטיה
מאכל פלא

מרכיבים:

  • כוס כוסמת ירוקה.
  • כוס קינואה.
  • חצי גמבה. 
  • כ 2 כוסות מים (להתחיל בכוס וחצי ולהוסיף על פי מידת הצורך). 
  • 2 שיני שום (לא חייב)
  • כפית מלח (לא חייב).
  • למריחה (לא חייב) – שמן זית וזעתר/טחינה/אבוקדו/סילאן ועוד…

ההכנה:

בקערה עם מים משרים את הכוסמת והקינואה ל3 שעות לפחות (אפשר גם ללילה), מעבירים למסננת, שוטפים ומכסים במגבת לחה. מומלץ להניח את המסננת על קערה שתנקז את המים המטפטפים. לאחר כמספר שעות (תלוי בחום, אור וכול..) הקינואה תנביט והכוסמת תתחיל את תהליך ההנבטה. זה הזמן הטוב ביותר להכין את הטורטיות. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה (כמו של פנקייק). במחבת נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.  מורחים ממרח כלשהו ונהנים… אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן