מרכיבים:
- כוס וחצי (300 מ"ל) פרי חתוך (בננה, אפרסק, מנגו ועוד…).
- חצי כוס אגוזי מלך לאחר שהושרו במים.
- 3 תמרים.
לציפוי:
- 2 תמרים
- חופן אגוזי מלך לאחר שהושרו במים.
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומעבירים לקערה/קופסא.
לאחר מכן טוחנים את מרכיבי הציפוי בבלנדר ומפזרים על הגלידה שבקערה/קופסא.
מקפיאים לפחות ללילה.
להוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.
בתיאבון!
*מומלץ לא לערבב פירות מתוקים עם פירות חמוצים.