מרכיבים:
- כוס דוחן לאחר השרייה.
- כוס עדשים כתומות לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- כוס מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
- כפית מלח (לא חייב).
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.
במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.
אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.
2 תגובות
היי,
כמה זמן צריך להשרות על אחד מהמרכיבים?
תודה
שלום נירית
בטבלה רשום כמה זמן צריך להשרות כל גרגיר.
בהצלחה