טורטייה מדוחן ועדשים כתומות

טורטיה 1
כ - 4 טורטיות

מרכיבים:

  • כוס דוחן לאחר השרייה.
  • כוס עדשים כתומות לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • כוס מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייב).

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.

אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
2 תגובות
  1. נירית הגב

    היי,
    כמה זמן צריך להשרות על אחד מהמרכיבים?

    תודה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן