פיצה

פיצה 8
ללא גלוטן וללא גבינה!

מרכיבים:

לבסיס:

  • כוס דוחן לאחר השרייה ושטיפה.
  • כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה קצרה, הנבטה ארוכה יכולה להזיק.
  • כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • אחת וחצי כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייבים).

לרוטב:

  • חופן כוסברה. 
  • חופן פטרוזיליה. 
  • כף שמן זית. 
  • 1 שן שום. 
  • גמבה חתוכה לקוביות. 
  • עגבניה חתוכה לקוביות. 
  • זעתר, פטריות או כל רעיון אחר (לא חייב).

ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות. מעבירים לבלנדר את כל מרכיבי הבסיס וטוחנים היטב. משטחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים  חצי אפיה (כ 20 דקות). בשלב זה מעבירים לבלנדר את מרכיבי הרוטב (פרט לגמבה ולעגבניות) וטוחנים היטב. לאחר חצי אפיה מוציאים את הבסיס ומורחים עליו את הרוטב הירוק. מפזרים מעל את הגמבה והעגבניות וחותכים למלבנים בגלגלת פיצה או בסכין חדה. מחזירים  לתנור לאפייה נוספת (כ-30 דקות). לאחר קירור "מקלפים" את נייר האפייה, חותכים ונהנים.   

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן