מרכיבים:
- כוס דוחן לאחר השרייה.
- כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה קצרה, הנבטה ארוכה יכולה להזיק.
- כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- שתיים ורבע כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
- כפית מלח (לא חייב).
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.
במחבת נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.
אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.
בתיאבון!
שימו לב:
במידה והזרעים עברו הנבטה, הפיתות הן חלבוניות ולא עמילניות.