פיתה/לאפה/טורטייה – מתכון הבית

פיתות
פיתה/לאפה/טורטייה - מתכון הבית עשירה בחומצות אמינו, משביעה וברכתה שהכל!

מרכיבים:

  • כוס דוחן לאחר השרייה.
  • כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה קצרה, הנבטה ארוכה יכולה להזיק.
  • כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • שתיים ורבע כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייב).

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבת נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.

אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

שימו לב:

במידה והזרעים עברו הנבטה, הפיתות הן חלבוניות ולא עמילניות.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן