פשטידת כרישה וקשיו

פשטידה אפוהי
פשטידה חגיגית, עבור תבנית קוטר 26. עם קשיו, כרישה, פטריות ובצל.

מרכיבים:

חצי כף שמן זית.

2 כרישה חתוכות לפרוסות.

3 בצל קצוץ.

סלסלת  פטריות טריות פרוסות.

1 וחצי כוסות קשיו, לאחר השרייה של כ-8 שעות.

2 שיני שום.

מעט מלח.

3 כפות קמח – 3 דגנים/טף/כוסמין/חומוס.

חופן שומשום מלא לקישוט.

ההכנה:

מטגנים בשמן את הבצל, לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הכרישה

והפטריות. מבשלים כ-20 דקות עד שיתרככו ומעבירים לקערה.

בבלנדר טוחנים את הקשיו והשום ומעבירים לאותה קערה.

מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים.

מעבירים לתבנית ומפזרים שומשום מעל.

אופים כ-40 דקות בתנור.

בתאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן