מרכיבים:
חצי כף שמן זית.
2 כרישה חתוכות לפרוסות.
3 בצל קצוץ.
סלסלת פטריות טריות פרוסות.
1 וחצי כוסות קשיו, לאחר השרייה של כ-8 שעות.
2 שיני שום.
מעט מלח.
3 כפות קמח – 3 דגנים/טף/כוסמין/חומוס.
חופן שומשום מלא לקישוט.
ההכנה:
מטגנים בשמן את הבצל, לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הכרישה
והפטריות. מבשלים כ-20 דקות עד שיתרככו ומעבירים לקערה.
בבלנדר טוחנים את הקשיו והשום ומעבירים לאותה קערה.
מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים.
מעבירים לתבנית ומפזרים שומשום מעל.
אופים כ-40 דקות בתנור.