מרכיבים:
2 כוסות חומוס מבושל (הבישול נעשה לאחר השרייה ועדיף הנבטה).
חצי כוס קוואקר.
2 שיני שום.
1 בצל גדול.
חופן כוסברה.
חופן פטרוזיליה.
כף מיץ לימון.
חצי כפית מלח.
כפית כורכום.
כף טחינה. (עדיף מלאה)
כף שומשום(עדיף מלא)
ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
לטחון במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשומשום (אפשר גם בבלנדר מוט).
להוסיף לתערובת את השומשום וליצור כדורים שטוחים. לאפות 20 דקות ולאחר מכן להפוך את הקציצות ל20 דקות אפיה נוספות.
בתיאבון!
והנה ארוחה מושלמת –
לאפה/פיתה/טורטייה (מתכון הבית) + פלאפל אפוי + סלט ירקות + טחינה = שילוב בריא, טעים ומנצח!