מרכיבים:.
- 2 כוסות כוסמת ירוקה (אפשר הנבטה קצרה, הנבטה ארוכה יכולה להזיק).
- עד כוס מים (להתחיל ב3/4 כוס).
- מעט מלח (לא חייב).
- חופן שומשום מלא.
- חופן זעתר.
ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות. לשים בבלנדר את הכוסמת והמים ולטחון היטב. לשטח על תבנית עם נייר אפייה ולפזר מעל את הזעתר והשומשום. לאפות חצי אפיה (כ 15 דקות), לכשישחימו להוציא ולחתוך למלבנים בגלגלת פיצה או בסכין חדה. להחזיר לתנור להשחמה נוספת. לאחר קירור "לקלף" את הנייר אפייה, לחתוך שוב ולצנן. לאחסן בכלי אטום.
בתיאבון!