קרקרים מכוסמת ירוקה, קינואה, זרעי צ'יה ושומשום.

קרקר א
עבור תבנית גדולה של תנור

מרכיבים:

  • 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה במים והנבטה קצרה בלבד (הזמן האידיאלי להכנת הקרקרים הוא בתחילת הנביטה)
  • 1 כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה. 
  • חצי כוס זרעי צ'יה טחונים. 
  • עד כוס מים (להתחיל בחצי כוס).
  • מעט מלח (לא חייב).
  • רבע כוס שומשום מלא. 

ההכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות. לשים בבלנדר את הכוסמת, הקינואה והמים ולטחון היטב. לאחר שהעיסה טחונה היטב, להוסיף את זרעי הצ'יה ולטחון 2-3 שניות. לשטח על תבנית עם נייר אפייה ולפזר מעל את  השומשום. לאפות חצי אפיה (כ 20 דקות), לכשישחימו להוציא ולחתוך למלבנים בגלגלת פיצה או בסכין חדה. להחזיר לתנור להשחמה נוספת. לאחר קירור "לקלף" את הנייר אפייה, לחתוך שוב ולצנן. לאחסן בכלי אטום.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן