מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 5 גזרים מגורדים.
- 4 קישואים מגורדים.
- 2 קולורבי מגורדים.
- כ- 300 גרם דלעת מגורדת.
- 2 בצלים מגורדים.
- 2 שיני שום כתושות.
- 1 בטטה מגורדת (לא חובה).
- 2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים או מגורדים.
- מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.
- מעט מלח (לא חובה).
ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את שאר המרכיבים פרט למים הרותחים ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.