תמצית אפונה יבשה

תמצית 2
עבור מרק אפונה או תוספת למרק ירקות. עבור 8 'תמציות'.

 

מרכיבים:

  • 6 כוסות אפונה מיובשת לאחר השרייה ואם אפשר, הנבטה.
  • מים רותחים פי 2 מגובה האפונה.

ההכנה:

לבשל את האפונה במים רותחים כשעה, עד שהאפונה רכה. במידה וחסר מים, להוסיף מים. כאשר האפונה רכה ורוב המים התאדו, לערבב בבלנדר מוט.

לאחר קירור, להכניס לשקיות או קופסאות ולהקפיא.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן