מרכיבים:
3 בננות קפואות.
150 גרם פטל קפוא.
לתוספת:
חופן אוכמניות קפואות.
ההכנה:
לטחון את הבננות והפטל בבלנדר.
במידה ואין בננות קפואות אפשר להוסיף מעט קוביות קרח.
לשים מעל מעט אוכמניות.
אפשר להקפיא (גלידה) או לשמור במקרר (מוס).
3 בננות קפואות.
150 גרם פטל קפוא.
חופן אוכמניות קפואות.
לטחון את הבננות והפטל בבלנדר.
במידה ואין בננות קפואות אפשר להוסיף מעט קוביות קרח.
לשים מעל מעט אוכמניות.
אפשר להקפיא (גלידה) או לשמור במקרר (מוס).
יופו בניית אתרים בשיתוף ילדים דים