מאפה תפוחים

מאפה תפוחים אחרי אפייה
מאפה טעים, בריא ופשוט להכנה. במיוחד עבור חובבי עוגות תפוחים. עבור תבנית קוטר 26.

מרכיבים:

  • 2 תפוחי גרנד חתוכים לקוביות.
  • 1 תפוח גרנד מרוסק בבלנדר.
  • 2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר).
  • 3 כפות טחינה גולמית מלאה.
  • שלושת רבעי כוס סילאן טבעי ללא סוכר.
  • כף קינמון.

ההכנה:

לערבב את כל המרכיבים בקערה ולהעבירם לתבנית משומנת מעט.

לאפות כשעה בחום של 180 מעלות.

ניתן להגיש חם או קר.

לשמור במקרר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן