עוגת פירות חגיגית לא אפויה

עוגה עם קוקוס
עוגה לסוף הקיץ עם מנגו ובננה, לתבנית עגולה - קוטר 26

מרכיבים:

לשכבה ראשונה:

3 כוסות אגוזי מלך לאחר השרייה.

2 כוסות תמרים לחים (לאחר השרייה).

2 כוסות פתיתי קוקוס.

לשכבה שניה:

4 בננות

2 מנגו

מעט קוקוס  לציפוי (לא חובה).

 

ההכנה:

שכבה ראשונה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת אחידה. משטחים את התערובת על התבנית כולל השוליים.

מקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השניה.

שכבה שניה: טוחנים בבלנדר את הבננות והמנגו ומוזגים על השכבה הראשונה.

את הקוקוס לציפוי מוסיפים לאחר הקפאה של כמה שעות.

לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן