מרכיבים:
לשכבה ראשונה:
3 כוסות אגוזי מלך לאחר השרייה.
2 כוסות תמרים לחים (לאחר השרייה).
2 כוסות פתיתי קוקוס.
לשכבה שניה:
4 בננות
2 מנגו
מעט קוקוס לציפוי (לא חובה).
ההכנה:
שכבה ראשונה: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת אחידה. משטחים את התערובת על התבנית כולל השוליים.
מקפיאים עד לגמר הכנת השכבה השניה.
שכבה שניה: טוחנים בבלנדר את הבננות והמנגו ומוזגים על השכבה הראשונה.
את הקוקוס לציפוי מוסיפים לאחר הקפאה של כמה שעות.
לשמור במקפיא עד לאכילה ולהוציא כרבע שעה לפני שרוצים לאכול.
בתיאבון!