מרכיבים:
- 2 סלקים חתוכים.
- 2 קישואים חתוכים.
- 2 גזרים חתוכים.
- 1 בטטה חתוכה לפרוסות (במידה ולא רוצים עמילנים, אין להוסיף בטטה).
- אפשר להוסיף: פלפלים אדומים, בצל סגול, שום, חציל, פטריות, דלעת, עגבניה, רוזמרין, אורגנו, טימין ועוד…
- מעט שמן זית.
- מעט מלח (לא חייב).
- מעט פלפל גרוס (לא חייב)
ההכנה:
מניחים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מזליפים מעל הירקות שמן זית ומתבלים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ – 40 דקות.
בתיאבון!
תגובה אחת
תודה