מרכיבים:
חצי כרוב סגול גדול/ אחד כרוב סגול קטן.
2 כפות שמן זית.
מעט מלח(לא חובה).
ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
חותכים את הכרוב לחתיכות קטנות. מרפדים את התבנית
בנייר אפייה ומניחים עליה את
חתיכות הכרוב.
אופים כ 30 דקות, כשמוציאים את התבנית מזליפים על הכרוב את השמן זית והמלח.
בתיאבון!
למה כדאי לאכול כרוב סגול?
א. הסגול של הכרוב נובע מתכולת הפיגמנטים הסגולים שבו,
הפיגמנטים הנ"ל מהווים נוגדי חמצון חזקים.
ב. עשיר בויטמינים, A,k,C.
ג. עשיר בסידן.
ד. עוזר למניעת מחלות ולמניעת הזדקנות.
ה. עוזר להורדה במשקל.
ועוד…