מרכיבים:
5 פלפלים אדומים.
3 כפות מיץ מלימון סחוט.
2 שיני שום.
2 כפיות שמן זית.
ההכנה:
לחתוך את הפלפלים ולהסיר את הגרעינים.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שהם מתרככים.
לשים בבלנדר את הפלפלים עם הלימון, השום והשמן.
לטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
דף הבית » מתכונים » סלטים וירקות אפויים/מאודים/מבושלים » ממרח פלפלים אדומים
5 פלפלים אדומים.
3 כפות מיץ מלימון סחוט.
2 שיני שום.
2 כפיות שמן זית.
לחתוך את הפלפלים ולהסיר את הגרעינים.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שהם מתרככים.
לשים בבלנדר את הפלפלים עם הלימון, השום והשמן.
לטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
יופו בניית אתרים בשיתוף ילדים דים