מרכיבים:
חצי כף שמן זית.
2 בצלים קצוצים.
1 כרישה חתוך לפרוסות.
סלסלת פטריות טריות פרוסות.
2 קישואים מגורדים.
מעט מלח.
2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
1 כוס דוחן לאחר השרייה במים.
1 כוס מים.
חופן שומשום מלא לקישוט.
ההכנה:
מטגנים בשמן את הבצל בסיר, לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את הכרישה, את הפטריות ואת הקישואים. מבשלים כ-20 דקות עד שיתרככו. טוחנים היטב בבלנדר את הכוסמת, הדוחן והמים ומעבירים את הבלילה לסיר עם הירקות. מוסיפים את המלח ומערבבים. מעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפייה ומפזרים מעל את השומשום. אופים כ-40 דקות בתנור. לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה ומעבירים לצלחת הגשה.