מרכיבים:
1 רימון חתוך לשתיים.
ההכנה:
לסחוט את הרימון במסחטה ידנית (על מנת לחסוך את הוצאת הגרגירים מהרימון).
אם סוחטים את הרימון עם הקליפה הלבנה במסחטת מיצים, המיץ יוצא מר.
לרוויה!
*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.
*אפשר להוסיף מים.
דף הבית » מתכונים » שייקים ומיצים » מיץ רימונים
1 רימון חתוך לשתיים.
לסחוט את הרימון במסחטה ידנית (על מנת לחסוך את הוצאת הגרגירים מהרימון).
אם סוחטים את הרימון עם הקליפה הלבנה במסחטת מיצים, המיץ יוצא מר.
*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.
*אפשר להוסיף מים.
יופו בניית אתרים בשיתוף ילדים דים