את יוליה המקסימה, Yulia Kouniavsky, זכיתי להכיר בסדנה הראשונה. יש לנו קבוצת וואטסאפ של בוגרות הסדנה וכך אנחנו בקשר מתמיד. באחת הפעמים היא העלתה שייק עשיר ומקורי שהכינה.
שייק פפאיה, דלעת, בננה, פטרוזיליה, סלרי, זרעי צ'יה ופשתן.
כן, כן, את הדלעת לא מבשלים!
מרכיבים:
- 2 גבעולי סלרי
- חופן פטרוזיליה
- חופן זרעי ציה
- חופן זרעי פשתן
- שלושת רבעי פאפיה
- 200 גרם דלעת
- בננה קפואה
- חתיכה קטנה של שורש כורכום
- 5 קוביות קרח
ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים בבלנדר.