מרכיבים:
- 500 גרם תמרים
- חצי כוס טחינה גולמית
- רבע כוס סילאן טבעי ללא סוכר
- כוס שקדים (עדיף לאחר השרייה וקילוף)
- כוס אגוזי מלך (עדיף לאחר השרייה)
- רבע כוס מים
- לקישוט: קוקוס או שומשום (עדיף מלא)
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר.
מגלגלים לכדורים. מגלגלים כל כדור עם אחד הקישוטים. שמים במנג'טים. אפשר לשמור במקרר או במקפיא.
אפשרות נוספת: להעביר את התערובת לנייר אפייה ולגלגל לרולדה. לשמור במקפיא לחצי שעה ולפרוס לפרוסות.