גלידת פירות ביתית

glidatperotbatit

מרכיבים:

  • כוס וחצי (300 מ"ל) פרי חתוך (בננה, אפרסק, מנגו ועוד…).
  • חצי כוס אגוזי מלך לאחר שהושרו במים.
  • 3 תמרים.

לציפוי:

  • 2 תמרים
  • חופן אגוזי מלך לאחר שהושרו במים.

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומעבירים לקערה/קופסא.

לאחר מכן טוחנים את מרכיבי הציפוי בבלנדר ומפזרים על הגלידה שבקערה/קופסא.

מקפיאים לפחות ללילה.

להוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.

בתיאבון!

*מומלץ לא לערבב פירות מתוקים עם פירות חמוצים.

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן