דלעת ערמונים בתנור

דלעת ערמונים
דלעת ערמונים היא ירק לא עמילני, פשוט להכנה וממש טעים. כאשר היא יוצאת מהתנור, יש לה מרקם של גבינה צהובה. שווה לנסות!

רכיבים:

דלעת ערמונים חצויה

לשניים (כל דעלת שני חצאים).

לבחירה:

מעט שמן זית.

מעט מלח.

רוזמרין.

 ההכנה:

חוצים את הדלעת לרוחבה, מוציאים ממנה את הגרעינים. במידה ורוצים מושחים אותה בשמן זית ומפזרים עליה מלח/רוזמרין.

אופים בתנור כחצי שעה עד שהיא מתרככת.

אוכלים עם כפית…

בתיאבון!

*דלעת ערמונים אינה עמילנית.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן