ירקות מוקפצים עם קינואה

קינואה מוקפצת
קינואה עם ירקות מוקפצים

מרכיבים:

  • 1 כוס קינואה מונבטת.
  • 1 כף שמן זית.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 2 שיני שום קצוצות.
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות.
  • 2 קישואים חתוכים.
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות.
  • 1 כף סילאן ללא סוכר.
  • מעט מלח.
  • מעט כורכום.

לבחירה:

  • חבילת פטריות טריות.
  • חופן פטרוזיליה/כוסברה.
  • חופן אגוזי מלך.

ההכנה:

מבשלים את הקינואה רבע שעה במים רותחים, מסננים ושוטפים.

מטגנים את הבצל עד להזהבה,

מוסיפים את הירקות והתבלינים, מערבבים ומבשלים למשך 10 דקות – עד לריכוך הירקות (אם יש צורך, אפשר להוסיף מעט מים). מוסיפים את הקינואה ומבשלים עוד כעשר דקות.

מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן