מרכיבים:
- 5 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- 2 בצלים חתוכים.
- חופן כוסברא.
- מעט מלח.
- 3 כוסות קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
- מעט שמן זית למרוח על התבנית.
ההכנה:
לטחון בבלנדר את כל המרכיבים פרט לקינואה ולהעביר לקערה.
לבשל את הקינואה במים רותחים כ – 10 דקות. (כמו שמבשלים פסטה).
לאחר הבישול לסנן ללא שטיפה את הקינואה ולהעביר לקערה. לערבב את התערובת, ליצור קציצות ולהניח על תבנית משומנת מעט.
לאפות כ-20 דקות מכל צד.