מרק ירקות סמיך

מרק ירקות
מחמם את הגוף והנשמה!

מרכיבים:

  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 כף שמן זית.
  • 5 גזרים מגורדים.
  • 4 קישואים מגורדים.
  • 2 קולורבי מגורדים.
  • כ- 300 גרם דלעת מגורדת
  • 2 בצלים מגורדים.
  • 2 שיני שום כתושות.
  • 1 בטטה מגורדת (לא חובה).
  • 2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים או מגורדים.
  • מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.
  • מעט מלח (לא חובה).

ההכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את שאר המרכיבים פרט למים הרותחים ומערבביםלאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן