פשטידת בצל, פטריות, קישואים וכרישה

פשטידה 6
עבור תבנית בקוטר 26 ס"מ.

מרכיבים:

חצי כף שמן זית.

2 בצלים קצוצים.

1 כרישה חתוך לפרוסות.

סלסלת  פטריות טריות פרוסות.

2 קישואים מגורדים. 

מעט מלח.

2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.

1 כוס דוחן לאחר השרייה במים.

1 כוס מים.

חופן שומשום מלא לקישוט.

ההכנה:

מטגנים בשמן את הבצל בסיר, לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את הכרישה, את הפטריות ואת הקישואים.  מבשלים כ-20 דקות עד שיתרככו. טוחנים היטב בבלנדר את הכוסמת, הדוחן והמים ומעבירים את הבלילה לסיר עם הירקות. מוסיפים את המלח ומערבבים. מעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפייה ומפזרים מעל את השומשום. אופים כ-40 דקות בתנור. לאחר קירור "מקלפים" את הנייר אפייה ומעבירים לצלחת הגשה. 

בתאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן