פשטידת חומוס, כרישה וקישואים

פשטידה 3
לתבנית עגולה - קוטר 26/ פיירקס אליפסה

מרכיבים: 

  • 1 כף שמן זית (לא חייב).
  •  3 בצלים קצוצים.
  •  שתיים וחצי כוסות חומוס לאחר השרייה, הנבטה (לא חובה) ובישול.
  • חצי כוס מים. 
  • 3 קישואים מגורדים.
  • 1 כרישה (את החלק הלבן לחתוך לפרוסות ואת העלים לקצוץ). 
  • סלסלת פטריות חתוכה (לא חובה).
  • מעט מלח (לא חייב).
  • מעט פלפל שחור (לא חייב). 
  • 2 כפות שומשום (עדיף מלא) לקישוט.

ההכנה:

לטגן במחבת נון סטיק גדול (או סיר גדול) שליש מכמות הבצל בשמן עד להזהבה (אפשר לאדות במים ולוותר על השמן). להוסיף את שאר המרכיבים פרט לחומוס ולערבב מידי פעם. לטחון היטב בבלנדר את החומוס עם המים ולהוסיף למחבת, לבשל כ 20 דקות עד שהירקות רכים ורוב הנוזלים יצאו, להוסיף תבלינים ולערבב שוב. להניח בתבנית על נייר אפיה, לפזר שומשום מעל ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן