מרכיבים:
(עבור 1-2 כוסות מיץ)
- 2 כוסות עשב חיטה.
- 2 תפוחים.
ההכנה:
לסחוט את כל המרכיבים במסחטת מיצים.
לרוויה
*מומלץ לשתות מיד לאחר הסחיטה.
קצת על עשב החיטה…
70 אחוז מעשב החיטה הוא כלורופיל.
לכלורופיל יש יתרונות רבים:
א. מעלה את ערכי ההומוגלובין – טיפול באנמיה.
ב. עוזר לבעיות עור.
ג. מונע בעיות חניכיים.
ד. מוריד ערכי סוכר.
ה. עוזר לניקוי הכבד.
ועוד…
עשב החיטה עשיר בויטמינים ובמינרלים ומכיל חומצות אמינו חיוניות.
עשב החיטה הוא חומר מטהר בעל יכולת השפעה חזקה ולעיתים יכול להשפיע נגד תאבון.
יש לשתות את המיץ על בטן ריקה. את עשב החיטה לא מומלץ לשים בשייק אלא רק לעשות ממנו מיץ.
לאחר תקופה משמעותית (כששה שבועות) של שתיית מיץ עשב חיטה כל יום, אפשר להרגיש שינוי משמעותי בגוף ובנפש.