ארטישוק במילוי בטטה

ארטישוק במילוי בטטה
תוספת מעולה לארוחה חגיגית

מרכיבים:

  • 5 יחידות לביבות ארטישוק קפוא
  • 1 בטטה גדולה
  • 1 כף שמן זית
  • מעט מלח (לא חייב)
  • 1 שן שום קצוצה

ההכנה:

מפשירים את לביבות הארטישוק. שוטפים היטב את הבטטה ואופים על נייר אפייה, למשך 45-60 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהבטטה רכה. מומלץ לאפות עם הקליפה. בסיום האפייה, מוציאים את הבטטה, מקלפים ומועכים עם מזלג עד לקבלת מחית חלקה. מוסיפים את שמן הזית, המלח והשום ומערבבים היטב. ממלאים את הארטישוק בקרם הבטטה (אפשר למלא שקית סנדוויץ  בקרם הבטטה ולגזור את פינת השקית כך שתהפוך למזלף). מכניסים לתנור לכ-25 דקות.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן