סלט סלרי, חמוציות ואגוזי פקאן

אגוז פקאן
סלט סלרי, חמוציות ואגוזי פקאן. כל כך טעים ביחד!

מרכיבים:

10 גבעולי סלרי ללא עלים

1/3 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

1/3 כוס חמוציות ללא סוכר

2 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

כף סילאן טבעי

ההכנה:

פורסים לפרוסות דקות את הסלרי. מעבירים לקערה את הסלרי ואת שאר המרכיבים ומערבבים.

מומלץ לחכות לפחות רבע שעה על מנת שהטעמים ייספגו.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן