חרוסת אביבית

פרח לחרוסת
חרוסת לליל הסדר

מרכיבים:

  • 15 תמרים
  • כוס מיץ ענבים טבעי / כוס יין (להתחיל בחצי כוס ולהוסיף בהתאם למרקם המתאים).
  • 30 שקדים לאחר השרייה במים וקילוף. 
  • 20 אגוזי מלך לאחר השרייה במים. 
  • 20 פיסטוקים קלופים.
  • 2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים גס. 
  • מיץ מחצי לימון.
  • רבע כוס סילאן טבעי.
  • כפית קינמון.

ההכנה:

להכניס את התמרים וחצי כוס מיץ הענבים לבלנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק של העיסה. לאחר מספר דקות להוסיף את שאר המרכיבים לבלנדר לטחינה נוספת. את חצי כוס הנוזלים הנוספת יש להוסיף בהתאם לסמיכות הרצויה. לשמור במקרר

בתיאבון וחג שמח!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן