גרנולה

gr

מרכיבים:

  • 500 גרם שיבולת שועל שלמה (לא אינסטנט)
  • שמינית כוס מים
  • 3 כפות שמן זית
  • רבע כוס סילאן ללא סוכר
  • לתוספות (מומלץ לבחור לפחות שתי תוספות)
  • רבע כוס חמוציות
  • רבע כוס צימוקים
  • רבע כוס אגוזים קצוצים
  • רבע כוס שקדים קצוצים
  • רבע כוס אגוז פקאן קצוץ
  • רבע כוס גרעיני חמניה
  • רבע כוס גרעיני דלעת

ההכנה:

מניחים בקערה את השיבולת שועל עם המים, שמן והסילאן ומערבבים.  מניחים בשתי תבניות ואופים במשך כחצי שעה בחום של 170 מעלות.

לאחר שהשיבולת שועל התייבשה והתקררה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

לאכסן בכלי סגור.

אפשר לשמור במקרר או במקפיא.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן