מרכיבים:
- 3 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
- אחת וחצי כוסות קינואה לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
- 1 בצל.
- כוס כוסברא טרייה.
- מעט מלח (לא חייב).
- מעט שמן זית למריחה.
ההכנה:
מבשלים את הקינואה בסיר עם מים רותחים במשך כ 10 דקות.
בינתיים טוחנים את שאר המרכיבים בבלנדר ומעבירים לקערה.
מסננים את הקינואה ומוסיפים לתערובת. מערבבים שוב.
על תבנית עם נייר אפייה מורחים מעט שמן. מכינים קציצות ומניחים על התבנית. אופים כ 40 דקות, 20 דקות מכל צד, עד שהקציצות שחומות ופריכות.