טורטייה מעדשים כתומות וקינואה

טורטיה קינואה ועדשים כתומות
עבור 3 טורטייות

מרכיבים:

  • כוס עדשים כתומות לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
  • כוס קינואה לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
  • כוס וחצי מים.
  • כפית מלח (לא חובה).  

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת הופכת להומוגנית.

יוצקים מהבלילה לתוך מחבת נון-סטיק,

מחכים מעט עד שטורטייה נפרדת בקלות מהמחבת, הופכים ממתינים קצת, ומוציאים.

לשימוש עתידי, אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

שימו לב:

במידה והזרעים עברו הנבטה, הטורטיות הן חלבוניות ולא עמילניות.

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן