מרכיבים:
- כוס עדשים כתומות לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
- כוס קינואה לאחר השרייה, ועדיף הנבטה.
- כוס וחצי מים.
- כפית מלח (לא חובה).
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת הופכת להומוגנית.
יוצקים מהבלילה לתוך מחבת נון-סטיק,
מחכים מעט עד שטורטייה נפרדת בקלות מהמחבת, הופכים ממתינים קצת, ומוציאים.
לשימוש עתידי, אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.
בתיאבון!
שימו לב:
במידה והזרעים עברו הנבטה, הטורטיות הן חלבוניות ולא עמילניות.