חלב שקדים (עבור 2 כוסות)

ha

מרכיבים:

  • 1 כוס שקדים לאחר שקולפו והושרו במים.
  • 3 תמרים.
  • 2 וחצי כוסות מים.
  • שקית סינון או מסננת עם חורים דקים או צו'פמיקס.

ההכנה:

לטחון בבלנדר את כל המרכיבים.

לסנן את הנוזלים.

אפשר לשמור בקרור שלושה ימים.

לרוויה!

* צו'פמיקס – מכשיר להכנת חלב,

יש צורך בבלנדר מוט.

* להוספת מתיקות יש

להוסיף תמרים, ולהיפך…

*לקילוף מהיר-לאחר השריית

השקדים יש להניחם במים רותחים ולחכות

מספר דקות.

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן