מרכיבים:
- 2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
- 2 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה.
- 3 כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
- כפית מלח (לא חייב).
- תוספות לבחירה: בצל, עגבניות, פטריות, זעתר, כוסברה/פטרוזליה ועוד…
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, ללא התוספות, עד שהתערובת יוצאת חלקה.
במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהטורטיות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.
את התוספות אפשר להניח על העיסה במחבט, במידה ושמים תוספות, לא הופכים את הטורטייה.
אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.