טורטייה מכוסמת ירוקה ועדשים כתומות

עדשים 8
טורטיות ללא גלוטן, עשירות בחומצות אמינו, משביעות ומזינות.

מרכיבים:

  • 2 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
  • 2 כוסות עדשים כתומות לאחר השרייה. 
  • 3 כוסות מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייב).
  • תוספות לבחירה: בצל, עגבניות, פטריות, זעתר, כוסברה/פטרוזליה ועוד…

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, ללא התוספות, עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהטורטיות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.

את התוספות אפשר להניח על העיסה במחבט, במידה ושמים תוספות, לא הופכים את הטורטייה. 

אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן