טורטייה/לאפה/פיתה מכוסמת ירוקה וקינואה מונבטת

קינואה וכוסמת
פיתות חלבוניות

מרכיבים:

  • כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה (אפשר הנבטה קצרה, הנבטה ארוכה יכולה להזיק).
  • כוס קינואה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • כוס מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
  • כפית מלח (לא חייב).

ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.

במחבט נון סטיק מניחים 3 עיגולים או עיגול גדול, מחכים מעט עד שהפיתות נפרדות בקלות מהמחבת, הופכים ומוציאים.

אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן