מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 4 כוסות עדשים מונבטות.
- 4 גזרים חתוכים לפרוסות.
- 3 קישואים חתוכים לקוביות.
- צרור כוסברא קצוצה.
- 3 עלי סלרי קצוצים.
- 2 שיני שום כתושות.
- 1 כף כמון (לא חייב).
- מעט מלח (לא חייב).
- מים רותחים בגובה הירקות + 2 כוסות מים.
ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבת הבצל (אפשר גם ל'טגן' במים). מוסיפים את שאר המרכיבים פרט למים הרותחים ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.