מרכיבים:
- 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
- 2 כוסות מיץ תפוזים סחוט.
- חצי כוס סילאן טבעי.
- 2-3 כפות קקאו אורגני.
- כוס צימוקים/חמוציות ללא סוכר.
ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים פרט לצימוקים/חמוציות בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה. לפזר את הצימוקים/חמוציות ולאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-15 דקות, לאחר מכן לסמן בעזרת סכין מלבנים ולאפות עוד כרבע שעה עד שהעוגיות יבשות. לאחר קירור לקלף את הנייר אפייה מהעוגיות.