מי אמר שבעוגה אין חלבונים???
את המתכון לעוגה הבאה, קיבלתי בהשראתה של גברת מירי שפסל היקרה, חברת הסדנא המקוונת. עוגת שוקולד חלבונית משביעה, מזינה וטעימה!
מירי, תודה רבה!
מרכיבים:
- 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
- 1 כוס מיץ תפוזים.
- חצי כוס סילאן טבעי.
- 3 כפות קקאו אורגני.
- 2 כפות טחינה.
ההכנה:
לטחון את כל המרכיבים בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה. לאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה יבשה.
בתיאבון!