עוגת שוקולד חלבונית

עוגה חלבונית 4 בצלחת
עבור תבנית אינגליש קייק

מי אמר שבעוגה אין חלבונים???
את המתכון לעוגה הבאה, קיבלתי בהשראתה של גברת מירי שפסל היקרה, חברת הסדנא המקוונת. עוגת שוקולד חלבונית משביעה, מזינה וטעימה!
מירי, תודה רבה!

מרכיבים:

  • 3 כוסות כוסמת ירוקה לאחר השרייה והנבטה.
  • 1 כוס מיץ תפוזים.
  • חצי כוס סילאן טבעי.
  • 3 כפות קקאו אורגני.
  • 2 כפות טחינה.

ההכנה:

לטחון את כל המרכיבים בבלנדר ולהעביר את העיסה לתבנית מצופה בנייר אפייה. לאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ-40  דקות, עד שהעוגה יבשה.

בתיאבון!

 

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן