מרכיבים:
- 2.5 כוסות חומוס לאחר השרייה, הנבטה(לא חובה) ובישול.
- 1 קישוא מגורד.
- 2 בצלים מגורדים.
- 2 שיני שום קצוצות.
- 2 כוסות כרישה חתוכים קצוץ.
- 1 כוס קמח (עדשים, כוסמין, חיטה מלאה, 3 דגנים…)
- כפית אבקת אפיה טבעית (ללא אלומיניום).
- 2 כפות טחינה מלאה.
- מעט מלח.
- 2 כפות שומשום מלא לקישוט.
ההכנה:
לטחון בבלנדר את החומוס ולשים בקערה, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב. להניח בתבנית על נייר אפיה, לפזר שומשום מעל ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה.