פשטידת חומוס וכרישה

past
פשטידת חומוס וכרישה, משביעה ועשירה. מתאימה לארוחה חגיגית!

מרכיבים:

  • 2.5 כוסות חומוס לאחר השרייה, הנבטה(לא חובה) ובישול.
  • 1 קישוא מגורד.
  • 2 בצלים מגורדים.
  • 2 שיני שום קצוצות.
  • 2 כוסות כרישה חתוכים קצוץ.
  • 1 כוס קמח (עדשים, כוסמין, חיטה מלאה, 3 דגנים…)
  • כפית אבקת אפיה טבעית (ללא אלומיניום).
  • 2 כפות טחינה מלאה.
  • מעט מלח.
  • 2 כפות שומשום מלא לקישוט.

ההכנה:

לטחון בבלנדר את החומוס ולשים בקערה, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב. להניח בתבנית על נייר אפיה, לפזר שומשום מעל ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן