מרכיבים:
- 1 וחצי כוסות חומוס לאחר השרייה, הנבטה(לא חובה) ובישול.
- 7 עלי מנגולד.
- 2 כפות שמן זית.
- 2 בצלים קצוצים.
- ¾ כוס קמח עדשים.
- 1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום.
- ¾ כוס מים.
- 2 כפות שומשום מלא לקישוט.
ההכנה:
לטחון בבלנדר את החומוס ולשים בקערה.
מפרידים את החלק הלבן מן עלי המנגולד, קוצצים דק, את העלים הירוקים קוצצים גס.
במחבת מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל והלבן של העלים. לאחר כ-7 דקות מוסיפים את העלים הירוקים ומחכים
שיתרככו. מעבירים לקערה עם החומוס.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים לקערה ומערבבים. מעבירים לתבנית ומקשטים בשומשום. אופים בחום של 180 מעלות כ50 דקות.