מרכיבים:
- אחת וחצי כוסות של גרעיני חמניות/ דלעת/שומשום/ זרעי צייה. רצוי לערבב מכל הסוגים.
- שלושת רבעי כוס שיבולת שועל.
- מעט פלפל שחור(לא חובה).
- אחת כף זעתר.
- חצי כפית מלח.
- שלוש כפות שמן זית.
- אחת כוס קמח כוסמין.
- שתי כוסות מים.
- רבע כוס טחינה גולמית (עדיף מלאה).
ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות.
לערבב את כל החומרים, לשטח על תבנית עם נייר פרגמנט. לאפות חצי אפייה (כ15 דקות), לכשישחימו להוציא ולחתוך
בגלגלת פיצה או בסכין חדה. להחזיר לתנור להשחמה נוספת.
לצנן ולאחסן בכלי אטום.