מרק אפונה

afu
מרק אפונה עשיר בחלבונים, משביע וחמים!

מרכיבים:

  • 4 כוסות אפונה לאחר השרייה ועדיף הנבטה.
  • 2 בצלים קצוצים.
  • 1 כף שמן זית.
  • 3 שיני שום.
  • 4 גזרים חתוכים.
  • 3 קישואים חתוכים.
  • 5-6 ליטר מים רותחים.
  • לבחירה: מלח, כמון, פפריקה.
  • לקישוט (בחירה): פטרוזיליה קצוצה.

ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים, לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק.

אפשר להוסיף פטרוזיליה לקישוט.

בתיאבון!

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן