רכיבים:
- 1 בצל גדול קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 3 כוסות עדשים ירוקות מונבטות.
- 4 גזרים חתוכים לפרוסות.
- 2 קישואים חתוכים לקוביות.
- 1 קולורבי חתוך לקוביות.
- 2שיני שום קצוצות.
- כוס סלרי קצוץ.
- צרור כוסברא/ פטרוזיליה קצוצה.
- פפריקה מתוקה )לא חובה)
- מעט מלח.
- לגיוון: דלעת ו/או כרובית
- חתוכים לקוביות.
- ההכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד שישחים. להוסיף את כל המרכיבים פרט לכוסברא/פטרויליה ולערבב. לאחר כדקה מכסים את כל המרכיבים במים רותחים. לבשל באש קטנה כחצי שעה, להוסיף את הכוסברא/ פטרוזילה ולהגיש חם.